EMT Lumepark

Postitas: mark I jaanuar 24th, 2012

Kui mõni pole veel kuulnud, siis see aasta pani Kuutsemäe pargile oma õla alla EMT.

photo (1)

Nüüd kutsume kõik meie parki EMT Lumepargiks. Ja kes veel pole laikinud pargi uut facebooki lehte, kuhu jõuavad kõige värskemad uudised, siis kliki siia:

https://www.facebook.com/emtlumepark

Laupäeval korraldame ka väikese pargi avamisürituse, kus muusika saatel saab grillida ja chillida:) Rohkem infot peagi..

2 kommi: “EMT Lumepark”

  1. dclesanne 3 (Eesti)dchendit X saadi esmakordselt XX sdaanji keskel, ning see saavutus tf5estas uue fchendiklassi olemasolu. Antud fchendi saamisel kasutati gaasi Y, mis (huvitavalt) f5ppeti keemiliselt sfcnteesida alles XX sdaanji lf5ppus. Je4rgnevalt on toodud fchendi X sfcnteesi skeem alustades gaasi Y sfcnteesist ja kasutakses fcldlevinud keemilisi reagente.1) KMnO4 + H2O2 + mineraalhape A ja sellele vastav sool B -> komplekssool C (22,2% Mn) + H2O + O22) Poolmetall D + gaasiline lihtaine E -> vedelik F (40,7% D)3) F + A -> vedelik G (56,2% D) + mineraalhape H4) C + G -> kompleks I (44,3% D) + sool J (49% Mn) + gaasiline lihtaine Y5) Y + K -> M (K on ve4e4rismetal)6) M + L (moolivahekord 1:1) -> Xa) K irjutage fchendite A-M, X ja Y valemid.b) Kirjutage fclesandes me4initud reaktsioonide vf5rrandid.

  2. zara floral dress maxi

Kommi

KuutsemaeKuutsemae PipeLife Surfhouse