Ruka update

Postitas: priidik I detsember 8th, 2011

Alustab siis pühapäevast, millal sadas loomulikku lund ning kahurid tulistasid 0°C tehislund. Juttude järgi tehakse reede lahti pargi alumine hüpe ja siis nädalase vahega keskmine ning ülemine. Piibu ümber manööverdas kaks trakat, mis tuunisid Super Pipele kuju välja. Visnap ütles piibu kohta, et tavaline näeb välja! Mina ütleks vastu, et piss on püksis ja pruun triip põhjas järel! Ei, tegelt niihull ka pole, aga nüüd on kindel, et Ruka on paradiis freestyle lumelaudurile/suusatajale! Ei saaks rohkem olla õnnelik, et korter asub pargi ja pipe keskel pmst. What a life!

GOPR9008

Modellitööd sai ka eelmine aasta tehtud: http://ski.ruka.fi/hiihtokoulu//?file=target_exec&id=176

RHK_ylakuva_2011

Lund on ikka piisavalt mingite tüüpide jaoks, et 5cm pow sõita kivide peal. Kuna hetkel ei ole kiita lumeoludega kuskil, siis järjekorrad olid sellised mõõdukad, et kohati läks sõidutuju ära ning otsustasime hikeda raile. Üks olulisemaid teemasi miks ma alguses kaasa läksin oli, et saan tutvustada Visnapile Soomlastest sõidukaaslasi, kellega koos sõita/areneda. Ütleme lühidalt nii, et pole vaja muud, kui paar haamer trikki ette näidata ja oled oma mees kohe! Lihtne või mis? Muidugi on, kui sa oled Eesti parim lumelaudur!

Õhtul siis tegime mõnusa õhtusöögi ja otsustasime, et kuna leiva kuupäev on üle läinud siis teeme küüslaugu leibu filmi kõrvale. Jälle niihea plaan, et OD oli lihtsalt käes ja piisavalt halb olla.

GOPR9003

Esmaspäev oli siis suhteliselt sama päev nagu eelnevad, aga see on meeles, et sain oma Burtoni uuekooli tehnoloogia stance paikka. Fuck jeee ma ütlen… Isegi 0,5cm liigutus jalad kokkupoole tõi sellise poweri sõitmisse, et olen ära armunud oma lauda! Muidugi annan andeks talle need mitu mitu kandi mäsa(vaata videot) mis ma panin, aga toimib… Visnapi Forumi gear toimib ka imehästi ning ootab kuna saab hüppeid hüpata.

Teisipäeval siis filmisimegi minu viimase päeva puhul Rukal ja muidugi Soome iseseisvuspäeva puhul ka! Nagu ma aru olen saanud siis enamus on arvanud, et ma jään Rukale koos Visnapiga. Vägahea meelega oleks jäänud, aga kuna toetajaid ei ole meil siis see pole kahjuks võimalik. Veebruari kuust paneme Marioga leivad ühte kappi! Võtame asja teisest küljest, et õnneks saan aidata talve alguses Eestit oma kogemustega ja sõita Kuutsemäel! Jei

Mario jäi harjutama Rukale ning tuleb arvatavasti jaanuaris Otepää MK corner võistlustele. Jutud käivad, et Eestist on talle külla minemas inimesi, et stay tuned…

Teisipäeva edid siis:

3 kommi: “Ruka update”

  1. ilus esikandikas, kiidab!
    rangluud valutavad ka sutsu?

  2. Äkki saad lives ka näha varsti! Ei juhtunud midagi…

  3. just one ganja splif is all i need!

Kommi

KuutsemaeKuutsemae PipeLife Surfhouse