Mega Kicker Session Kuutsemäel with Andreas Wiig!!!

Postitas: mark I aprill 1st, 2010

andreas-wiigDSCF7504

Kuna enamus pargist on ära sulanud, siis otsustasime alla ühe suure kikkeri lükata. Homme ja ülehomme on kikker kõigile avatud.  Kõik ilmselt teavad, et Andreas Wiig on nüüd Forumi tiimis. Õnneks oli see pro just Helsingis streeti sõitmas ja kuna siia on väga väike maa, siis Surfhouse suutis ta ka meie sessionile kutsuda demo tegema. Tuletaks veel meelde, et tegemist ikkagi X-gamesi võitjaga.

10 kommi: “Mega Kicker Session Kuutsemäel with Andreas Wiig!!!”

 1. aprill

 2. Shaun White

  ma tulen ka. teeb selle väikse otsa ära! Ma olen ikkagi olümpiavõitja,

 3. Torstein Horgmo

  Helgasons and I had the same plan! omg!

 4. Tyra Banks

  The name i do not call must immediately return to the house, pack your belongings and go home.

 5. Saun Valge

  sääl otsa takan om iks vattukast ka oleman?

 6. Mis peale iso hyppuri pargis veel on?

 7. paar solgikat nagu aru saanud ma

 8. palju sellel siis capi on ?

 9. mingi 15 pidi olema

 10. Shaun White

  Wiig kuhu sa jäid täna!!? ma olin küll kohal! Suur on täitsa huvitav.

Kommi

KuutsemaeKuutsemae PipeLife Surfhouse